vzw arthur

Gewoon zomaar …

Onder de noemer vzw Arthur doen we dingen waar eigenlijk niemand om had gevraagd. Omdat niemand er was opgekomen. Wij wel. Omdat het creatieve virus in ons bloed zit. Omdat we ons artistiek netwerk willen voeden. Gewoon daarom.

Een greep uit onze meest dierbare creaties:

BAR ATTAK

Een pop-up park midden in de stad! De natte groene droom van elke Antwerpenaar. Elk jaar opent deze unieke zomerbar zijn deuren in de Kerkstraat 94 te Antwerpen. Buiten een hapje en een drankje kan je er ook terecht voor fantastische optredens of een leuke workshop. Zeker een bezoekje waard! Bar Attak is een initiatief van Maarten Staepels. Voor meer info kan je bij hem terecht of op de website.

https://www.facebook.com/Bar-Attak-1428249127446829/?fref=ts  


tapijtconcerten

Dichtbij, intensiteit, intimiteit, confrontatie en vooral veel sfeer... Vzw Arthur biedt muzikanten en luisteraars de kans te genieten van bijzondere concerten. Voor een beperkt publiek, met een minimale geluidsversterking, badend in zacht, sfeervol licht en zonder podium! 

Mechelse Plein Festival

De basisinsteek van dit gratis festival is : jong talent, kwalitatieve artiesten, buurtbetrokkenheid en goeie sfeer die het samenleven in de stad aangenamer maakt.